Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Κλασματικές μονάδες


Ενίσχυση για την κατανόηση της έννοιας του κλάσματος καθώς και της σχετικής ορολογίας (πώς να διατυπώνετε σωστά).

http://www.skoool.gr/content/los/primary/maths/common_frac/launch.html 

«Η παράξενη αγάπη του αλόγου με τη λεύκα», του Χρήστου Μπουλώτη




Κάθε βιβλίο, πέρα από το κείμενο, κρατά καλά κρυμμένες πολλές μικρές ιστορίες, όπως την προσωπική αφήγηση της ζωγράφου Φωτεινής Στεφανίδου που ακολουθεί στο επόμενο video. Γνωρίστε μέσα από τη δική της αφήγηση την περιπέτεια εικονογράφησης του γνωστού σας βιβλίου (!!!) και πολυαγαπημένο χιλιάδων αναγνωστών, που έγραψε ο Χρήστος Μπουλώτης.






Η «Πέμπτη ματιά» είπε για το βιβλίο:



Αυτό το παραμύθι είναι μαγικό, ερωτικό, γεμάτο αγωνία, μικρό με λίγα λόγια και πανέμορφο που πρέπει να διαβάσουν όλες οι ηλικίες.
Κώστας Βαρδάκης



Το βιβλίο «η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας» μου άρεσε γιατί έχει πολύ αγάπη, συγκίνηση και πολύ τρυφερότητα. Ήταν ένα μαγικό βιβλίο.
Μαρία Τσαμπούκου



Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας είναι ένα βιβλίου ρομαντισμού για μια αγάπη με το πιο διαφορετικά αλλά όχι αταίριαστα. Εμένα, αυτό που μου άρεσε ήταν αυτή η ξεχωριστή αγάπη του αλόγου και της λεύκας.
Κώστας Τσικνής



Σ’ αυτό το βιβλίο μου έκανε εντύπωση η στιγμή που το άλογο άκουσε για πρώτη φορά τη φωνή της λεύκας. Δε μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου.
Κατερίνα Σιδηροπούλου



Αυτό το βιβλίο μου άρεσε γιατί είναι ρομαντικό, συγκινητικό και μιλάει για την αγάπη. Άνθρωποι, ζώα ή φυτά μπορούν να αγαπηθούν ακόμα κι αν είναι διαφορετικοί.
Φωτεινή Μάγου



Είναι ένα βιβλίο που μας δείχνει πως δεν πρέπει να κρίνουμε τους άλλους από την εμφάνισή τους αλλά από το εσωτερικό τους. Αυτό που κρύβουν μέσα τους!!! Αυτό που πολλοί δεν μπορούν να δείξουν!!!
Ειρήνη Μαριεττάκη